Autopoetsbedrijf Hoofddorp

Uw auto poetsbedrijf in Hoofddorp. Ons dynamische bedrijf staat sinds 1987 garant voor een snelle service en hoogstaande kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van interieur en exterieur van uw auto.

Bent u op zoek naar een Autopoetsbedrijf in Hoofddorp? De combinatie van onze professionele poetsexperts en het meest hoogwaardige gebruikte materiaal zorgt ervoor dat u nergens anders met zo’n schone auto vertrekt als bij ons. Omdat wij vinden dat een auto een enorm kostbaar en waardevol bezit is, behandelen wij de auto’s zoals die van onszelf: met alle liefde en nauwkeurigheid, want dat is wat uw auto verdient.

Ons Autopoetsbedrijf is gelegen aan de Noorddammerweg 50 in Amstelveen en is optimaal bereikbaar. Zodra wij met uw auto klaar zijn, is het bijna moeilijk uw eigen auto terug te herkennen! Autopoetsbedrijf Poly Top Hoofddorp neemt uw auto tot in zijn totaliteit onder handen, waarna niet alleen de buitenkant glimt als nieuw, maar ook de binnenkant weer heerlijk fris en als nieuw aanvoelt en ruikt. Ons goed opgeleide personeel zijn experts in het wegwerken van krassen en andere kleine cosmetische schade aan uw lak en kunnen u tevens van dienst zijn bij het showroomklaar maken van uw wagen.autopoetsbedrijf hoofddorp

U kunt bij ons terecht voor polijsten,interieur-en exterieur reiniging, ontstickeren van reclame stickers en waxen. Uiteraard gebeurd dit allemaal met zorgvuldigheid en vakkundigheid door onze vakbekwame poetsers van Autopoetsbedrijf Poly Top Hoofddorp.

Kortom: Poetsbedrijf Poly Top Hoofddorp is hét adres om uw auto weer als nieuw te laten glimmen, van buiten én van binnen. Wij bieden u altijd een behandeling op maat. Neem dus snel contact met ons op voor een kort gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken.